Nejnovější recenze ze sekce Struny
- Prsty čisté a když jsou nové
- Zvuk 100%
Perfektní koupě a měl by být klid na dlouho! Prej mají stejný zvuk i po 6 měsících tak sem zvědav.
Opakovaně kupuji tento druh a njsem velmi spokojen
- nemam ješte vyskoušene
- Skvělé struny. Doporučuji.
- zvuk,kvalita
Mají skvělý zvuk
- Krásný zvuk
Jedny z nejlepších
Jedny z nejlepších strun
Velice dobrá alternativa k Elixírům. V podstatě je střídám s Elixírama. vydrží dlouho znělé. Ve zvuku sjou trochu "pevnější". Každopádně doporučuji mít dobře seřízenej nástroj a používat tvrdost 12-56. To hraje samozřejmě úplně nejlíp
V této ceně nemám co bych vytknul. Struny používám na elektrickou kytaru už skoro 30 let a pravidelně je střídám se značkou Daddario Exl 110. Já mám poměrně agresivní pot, takže při hře na elektrickou kytaru nepotřebuji struny z vyšší výdrží. Ale i tak jsou tyto struny super.
Struny Elixir používám už léta. Vyhovuje mi zvuk, kterej je krásně harmonicky plnej a zvonivej. Stejně tak mi vyhovuje i dlouhá výdrž strun. Když máte dobře seřízenej nástroj tak jsou struny znělé docela dlouho.
Skvělý zvuk, tyto struny jsou plně srovnatelné s řadou XS.
Splnil očekávání.
dobra alternativa k Elixiru
Tyto značku strun používám již hodně dlouhou dobu, prostě se vracím k zavedené zkušenosti.
Překvapivě dobrý zvuk, spokojenost na rozdíl od Addario EJ16. Tam zní zvuk plechvě. Nejlepší struny jsou ADDARIO EXP26, které se již zřejmě nevyrábí. Nejsou k dostání.
dost dobré struny,malí teplý kompaktní zvuk,spíš basovější,výšky tolik nepištěj,asi budu používat i nadále,spokojenost,děkuji
- Skvělé arco
- Dobrý zvuk
- Měkký dohmat
Zobrazuji 141 - 160 ze 500 recenzí « Předchozí 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Další »