Doporučené nabídky (1)
Nejlevnější nabídky (7)

Podobné produkty
Recenze
Elixir 16052
- Mají dlouhou životnost.Jsou prostě moc dobré.
- super zvuk
- dlouhá výdrž
- pěkně drží ladění
Kvalitní výrobek.
Doporučuje produkt
Mohu doporučit.Již dlouhou dobu kupuji a jsem spokojen.
Popis produktu
Parametry produktu
Parametry produktu
Popis produktu
Struny Elixir jsou vyrobeny tak, aby nabízely úderný přirozený zvuk zachycující každou nuanci tónu, a to po celou dobu životnosti. A ta je u těchto strun jednoduše výjimečně dlouhá! Díky speciálnímu potahu vinutí a antikorozivní úpravě nevinutých strun je jejich zvuk stálý po extrémně dlouhou dobu. Spojte to se skvělým tónem a mate před sebou struny pro akustické kytary, které patří k těm vůbec nejprodávanějším.
Pokud jde o verzi Nanoweb, tak ta pracuje s modernějším jemnějším materiálem chránícím struny. Nabízí jasnější zvuk a attack strun bez potažení, jejich feeling je celkově podobnější klasickým strunám. Díky tomuto potahu jsou struny chráněny před vnějšími vlivy, nečistotami a mechanickým poškozením.
Struny s označením Phosphor Bronze mají vinutí vyrobené z fosforového bronzu, který jim dává teplejší, barevný a dobře vyvážený tón.
Parametry:• Tvrdost: 012"/053"
- Vinutí: Válcové (round wound)
- Materiál: Fosforbronz
- Jádro: Ocelové
- Zakončení: Kulička (ball end)
- Země výroby: Spojené státy americké
Podívejte se, kde můžete produkt koupit:
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jejich 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.
Hodnocení produktu
Zkušenosti ostatních v kostce
Shrnuto z našich recenzí pomocí AI
Zákazníci vyzdvihují krásně zvonivý, harmonicky plný zvuk a dlouhou výdrž. Chválí i kvalitní zpracování, menší pazvuky při přejezdech po strunách, a minimální rozlaďování.
Zákazníci nezmiňují výrazné problémy s produktem ani zpracováním. V recenzích chybí konkrétní technické výtky nebo časté potíže.
Pro hráče akustické kytary a amatéry s nedokonalou technikou. Vhodné pro ty, kdo je používají léta na různých kytarách.
- super zvuk
- dlouhá výdrž
- pěkně drží ladění
- Kvalita
- Dlouhá životnost
- Skvělý zvonivý zvuk
- Mají dlouhou životnost.Jsou prostě moc dobré.
- Velice kvalitní struny
- Žádné nevýhody mě nenapadají
- Nejlepší struny na akustickou kytaru.
- Jiné struny nepoužívám, neboť jsem jsem spokojen se zvukem a hlavně vydrží.
- Jsou sice dražší, ale kvalita zvuku a výdrž rozhoduje.
- Pro někoho možná cena, ale vzhledem ke kvalitě je to relativní.
- Nejlepší struny
- Vysoká cena
- Výborný zvuk i po delší době
- Kvalita
- delší výdrž
- CENA! Rád bych je kupoval třeba ve větším balení, ale levněji...
Doporučuje produkt
Elixíry používám už spoustu let. Sem tam vyzkouším i podobné produkty jiných značek, vždy se však vrátím k elixírům, protože mě neskutečně baví a prostě mi ty struny sedí. Dokonce mám pocit, že i obě moje kytary daleko líp drží ladění.
Doporučuje produkt
Mohu doporučit.Již dlouhou dobu kupuji a jsem spokojen.
Doporučuje produkt
Hodnotit struny Elixir je tak trochu nošení dříví do lesa. Tady mi ale z Kytar.cz poslali dotazník… „přidejte výhodu“… nejsem odborník, ale něco zkusím: Dokonalé zpracování a krásný zvuk... jo, ale to vše už je notoricky známé. Dlouhá výdrž díky nanotechnologii... ano, ale to už si postupně osvojila i konkurence. Tak v čem ještě nacházím výhodu... možná v JEMNÉM VINUTÍ basových strun, tedy, když přejedete po struně, nehrozí tak silný "pazvuk", jako u strun s hrubším vinutím. Já jako amatér s nedokonalou hrou to rozhodně oceňuji.
Doporučuje produkt
Vyšší cena, ale díky tomu jak, dlouho vydrží tak je cena akceptovatelná.
Doporučuje produkt
, zakoupeno v CMI Music s.r.o.
Doporučuje produkt
Elixíry používám na všech svých kytarách, včetně baskytary. Trochu vyšší cenu vyváží zvukové vlastnosti a fakt, že se minimálně rozlaďují.